Sayfalar

6 Aralık 2010 Pazartesi

BİZ DE ÇOK MERAK ETMİŞTİK...



Latif Abi, Wikileaks belgelerinde geçen; "AK Partili bakanlardan biri, yolsuzluklara dayanamayarak istifa etti" notunun üzerine gururla atlamış ve "O bakan benim" diyerek haykırmış. Ne kadar gurur duysak azdır kendisiyle.

Peki aynı belgelerde yarın birgün şöyle notlar çıkarsa; "AK Partili bir bakan, biz bu hükümete cumhurbaşkanı seçtirmeyeceğiz, bu hükümeti oradan indirip ara rejim hükümeti kuracağız, seni de cumhurbaşkanı yapacağız vaatlerine inanıp, partisinden milletvekili adayı olmadı.". Ne der Latif Abi?

"Hatta o bakan seçimden çıkan %47'yi görünce, olayın şokuna girip, partisinden istifa edemedi. MKYK toplantılarına katıldı ama partisini de eleştirmeye devam etti. Ardından Abdullah Gül cumhurbaşkanı seçilip, istifa etmesi yönünde parti içi baskılar artınca istifa edip, kendi partisini kurdu" derse o belgeler. "Kaybedenler kulübünün en başında o bakan var şimdi." diye biterse notlar. O zaman da çıkıp, "o bakan da benim" deyip ortaya çıkacak mı Latif Abi. Cumhuriyet ve Sözcü gazeteleri de bu açıklamayı manşete taşıyacak mı acaba???

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder